Onze wasstraat

Onze wasstraat met een hoogte van 2.80 meter is voorzien van een wasrobot van het meest geavanceerde type. daardoor garanderen wij u een perfecte wasbehandeling die door het gebruik van softtouche borstels absoluut krasvrij zijn!

Onze medewerkers zorgen er voor dat uw wagen op een aantal slecht berijkbare plaatsen wordt voorbehandeld, het beste is de sprietantenne te verwijderen. U rijdt uw personen auto of bestelwagen naar binnen tot stopteken oplicht, handrem aantrekken, motor afzetten, het kaartje in de automaat en het door u gekozen programma wordt in enkele minuten uitgevoerd. Glanzend schoon en droog kunt u uw voertuig uitrijden.

Naast een krachtige stofzuiger voor de interieurverzorging van uw auto of caravan, kunt u ook bij Total Wagenaar terecht om zelf uw auto, caravan of motorfiets te wassen in één van onze wasboxen.

Onze wasboxen met verschillende programma’s staan 6 dagen per week van 7.00 tot 22.30 tot uw beschikking.
Met behulp van een muntautomaat en een gemakkelijk bedienbaar paneel is het mogelijk om tegen beperkte kosten uw auto e.d. toch zeer goed te reinigen.
In de wasboxen kunt u gebruik maken van een spuitlans, schuimlans en een wasborstel.
U kunt kiezen uit verschillende opties:

Ook in de winter!

Anders dan bij sommige bedrijven kunt u ook in de winter gebruik maken van niet alleen onze moderne wasstraat maar ook van de wasboxen, dit dankzij speciale voorzieningen op het gebied van temperatuurregeling.